27 april 2014

Empties: Neutrogena i mängder

Orsaken till att det har blivit så mycket produkter både förra gången och nu, är att jag har en hel del grejer som varit halvfulla eftersom jag börjat använda någon annan produkt som jag känt varit bättre. Men nu försöker jag få slut på grejer, för ogillar att ha en massa olika produkter som ska göra samma sak öppnade samtidigt! Och så visade det sig att jag gillar att pröva produkter och skriva om dem mer än jag trott att jag skulle göra. Hoppas i alla fall någon tycker det är intressant att läsa, hehe!



Tea Tree Skin Clearing Lotion 50ml (The Body Shop £8.00). Den här produkten vet jag inte riktigt om jag ska tycka om eller inte. Jag hade den först i liten version, och bestämde mig för att ge den en chans till och köpte den stora. Den har absolut hjälpt min hy en hel del, men den återfuktar knappt alls, så jag har haft torra fläckar lite överallt i ansiktet. Ogillar den den där strama känslan, plus att det inte ser väldigt snyggt ut att ha torra fläckar! Nu under sista tiden blev jag så trött på den att jag alltid blandade den med krämen här under för att mitt ansikte skulle få lite återfuktning. Det funkade hur bra som helst! Är osäker om jag skaffar den här igen. Å en sidan så har den verkligen hjälpt till att göra min hy renare och finare, men å andra sidan återfuktade den inte alls och hyn kändes ibland obehagligt torr och stram efteråt.


Neutrogena Visibly Clear Oil-Free Moisturiser 50ml (Boots £4.99). Den här använde jag ett långt tag, men lämnade den helt då jag hittade Body Shops Tea Tree-serie. Nu använde jag nyss slut den här, och ångrar inte alls att jag lämnat den förut. Trots att den är oil-free gör den min hy otroligt oljig väldigt fort. Inte det minsta kul! Gillade den då jag först skaffade den, eftersom det då var den bästa kräm jag testat. Men nu kommer den knappast någonsin igen hamna hemma hos mig! Den funkade bra att blanda med krämen ovanför, då var den inte alls lika oljig.






Tea Tree Skin Clearing Facial Wash 250ml (The Body Shop £5.00). Det här blev genast en av mina absoluta favoriter då det kommer till ansiktstvål. ÄLSKAR den, och den gör verkligen verkan för min hud. Man behöver bara en liten klick, och den löddrar bra. Ansiktet känns ordentligt rent och mjukt efteråt. Dessutom torkar den inte ut min hy. En sådan här flaska räcker väldigt länge, så den är verkligen prisvärd.









Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Cleansing Lotion 200ml (Boots £3.99). Det här var en halvbra produkt. Jag tyckte absolut att det syntes att den gjorde verkan redan från första gången man använde den, men om man glömde den någon gång så gick det otroligt fort tillbaka till hur det var innan man använde den, så det kändes ganska tråkigt. Den var också väldigt stark, för mina ögon tårades av att ens bara vara i närheten av medlet. En helt okay "qick fix", men för mig var det tyvärr inget som egentligen fixade problemet. Snarare dolde det för några timmar.






Rimmel 100% Waterproof Mascara Black 1 8ml (Superdrug £5.29). Det här är den första vattenfasta mascaran jag prövat. Jag har använt den icke-vattenfasta versionen tidigare och älskat den. Den här var inget undantag. Men eftersom den nu bara legat i lådan ett långt tag får den nu åka ut, tyvärr. Har också skaffat en annan som jag blev kär i på direkten. Jag har väldigt långa ögonfransar som det är, så har aldrig letat efter en mascara som ska förlänga fransarna. Men den här förlänger dom lite, utan att det ser helgalet ut på mig. Absolut en jag kan tänka mig att köpa igen. Den är vattenfast, och kletar inte. Tyckte också den var lätt att applicera utan att klumpa sig förskräckligt mycket.






Neutrogena Visibly Clear Gentle Exfoliating Wash 150ml (Boots £3.79). Det här är en Neutrogena-produkt jag använt länge av, och köpt om och om igen. Gillar den verkligen! Min hy blir inte överdrivet torr av den, utan den känns bara ren och mjuk av den. Om du letar efter en budgetprodukt är den här värd ett försök!










Tea Tree Night Lotion 30ml (The Body Shop £9.00). Den här produkten har jag skrivit om redan i ett tidigare empties-inlägg. Mina åsikter har nog inte ändrats mycket, annat än att jag möjligen älskar den här produkten ännu mer! Min hy mår verkligen bra av den här, och det att man behöver ganska lite för att huden ska bli återfuktad och mjuk är ett stort plus. Min hy blir inte alls oljig och jobbig av den, utan bara precis som den ska vara, och krämen drar in otroligt fort. Har varit till stor hjälp att få bort orenheter i min hy. Det här är utan tvekan en av mina all time-favoriter då det kommer till hudkrämer.






Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash and Mask 150ml (Boots £3.79). Precis som med de flesta andra Neutrogenaprodukter är det här en som jag använt länge av. Jag har prövat den både som ansiktsmask och som ansiktstvål och gillat den som båda. Huden blir mjuk och känns väldigt ren efteråt. En prisvärd produkt som inte är den bästa i världen, men som absolut gör verkan och fungerar! Kan bra tänka mig att köpa den också i framtiden.








N-Spa Apple Mint Crunch Body Scrub 225ml (ASDA £3.00). Den här body scruben har stått i vår dusch ett bra tag, men det råkar vara en produkt som ska vara bra 36 månader, så den är till och med bra ännu fast jag haft den i runt två år! Den säljs inte längre vad jag vet, så är inte helt säker på priset, men det där är vad resten av internet har berättat för mig. Jag älskade doften av den här, otroligt fräsch, och inte alls för stark. Det här var en scrub som inte löddrade, och vars korn var väldigt hårda. Huden kändes mjukare då man använt den här, och är en budgetprodukt som gör vad den ska. Det negativa var att det var mer eller mindre omöjligt att få ut det sista ur tuben.






Tea Tree Blemish Gel 2,5ml (The Body Shop £6.00). Det här är en produkt jag haft hemma flera gånger. Hjälper att fortare få bort finnar som är på väg fram, är framme, eller är på väg bort. Lättanvänt, gör verkan, och drar fort in i huden. Det negativa är att det är väldigt dyrt med tanke på hur lite det är. Under perioder då jag har väldigt dålig hy använder jag ganska fort upp ett sånt här, så ja. Inte det bästa priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar