20 september 2017

Danella och Eifos

Vi började leta efter klänningar åt Danella och Eifos ganska tidigt, i och med att vi inte visste vad vi ville ha, och budgeten var inte allt för stor, vilket betydde att de troligen behövde beställas någonstans ifrån snarare än att de skulle gå att hitta i någon fysisk butik här. Eftersom vi också var ute efter en specifik färg behövdes det också lite tid.

Efter letande på en hel del olika sidor och ställen hittad vi en klänning som var ett bra pris, och som vi alla gillade, och som dessutom gick att få i en färg som var väldigt nära den färg vi ville att klänningarna skulle vara. Vi beställde, och kom överens om att ifall de var riktigt hemska så skaffade vi någon annanstans ifrån, i och med att de här var ganska billiga.

Vi beställde dem härifrån i färg nummer 17. Klänningarna behövde båda sys om lite (de var lite större än vad vi hade förväntat oss), men i övrigt var de riktigt bra! Och slutresultatet var hur snyggt som helst.
Fotograf Julia Lillqvist (www.julialillqvist.com)
Skor visste vi inte riktigt heller vad vi var ute efter. Jag klickade runt lite och skickade över bilder på skor jag gillade, och Danella och Eifos gjorde samma. Vi funderade fram och tillbaka, om de ville sköta skoköpet själva, eller använda skor de redan hade, eller om de skulle ha likadana skor, eller hur de ville göra. Tillslut blev de båda väldigt förtjusta i de här skorna, och det fick bli dom!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar